Palace Catering / Á propos de nous

 

 

Arra törekszem, hogy cégemmel, a hagyományosan nagyra értékelt magyar vendéglátás és vendégszeretet hírnevét tovább öregbítsem.

 
 
 
A PALACE CATERING 1989. óta működő nemzetközi színvonalú catering cég, melynek fő profilja protokoll-, dísz- és gála rendezvények megszervezése és lebonyolítása. Rendezvényeinket múzeumokban, királyi hangulatú palotákban, nagypolgári villákban és szabad téren bonyolítjuk.

A Palace Catering üzemelteti a Budafoki Borkatakomba Éttermet és a György-Villát. A világon egyedülálló Budafok Borváros, a Törley Pezsgőpincészet és a Szent István Korona Pincészet turisztikai programjait szervezi, valamint a Budapest múzeumaival kötött együttműködési megállapodás által a Vajdahunyadvár, a Kiscelli Múzeum, az Iparművészeti Múzeum számos lehetősége biztosított Megrendelőink számára.

Cégünk bonyolította Őszentsége a XIV. DALAI LÁMA 1992. júliusában, hazánkban tett látogatása alkalmával adott fogadását. A HABSBURG CSALÁD nálunk rendelte 1993. őszén tartott esküvői rendezvényét. 1997. tavaszán  cégünk adhatta az EVITA Magyarországi bemutatóját követő gála fogadást az Iparművészeti Múzeumban. 1997-ben a Köztisztviselők Napjának első ünnepi rendezvényét, valamint 2012 első félében az Európai Unió soros elnökségének dísz- és gálafogadásait szerveztük a Néprajzi Múzeumban.

Célunk, hogy a szervezéssel járó lehető legtöbb gondot levegyük Megrendelőink válláról, és mindenirányú igényét kielégítsük.

A világhírű, hazájában a legelismertebb párizsi POTEL & CHABOT catering vállalattal kötött együttműködési megállapodás számos további lehetőséget biztosít Megrendelőink számára.