Palace Catering / Rólunk

 

Arra törekszem, hogy cégemmel, a hagyományosan nagyra értékelt magyar vendéglátás és vendégszeretet hírnevét tovább öregbítsem.

 
 
 
A Palace Catering cégcsoport közel 30 éve meghatározó szereplője a budapesti idegenforgalmi kínálatnak. Cégünk tevékenységét nemzetközi színvonalú catering cégként kezdte, melynek fő profilja protokoll-, dísz- és gála rendezvények megszervezése és lebonyolítása volt. Rendezvényeinket múzeumokban, királyi hangulatú éttermekben és szabad téren zajlottak.
 
Büszkék vagyunk rá, hogy a XIV. Dalai Láma 1992-ben hazánkban tett látogatásakor cégünk bonyolította őszentsége fogadását. A Habsburg család nálunk rendelte 1993. őszén tartott esküvői rendezvényét. Az Evita magyarországi bemutatóját követő gála fogadását a Palace Catering adhatta 1997. tavaszán az Iparművészeti Múzeumban. A Köztisztviselők Napjának első ünnepi rendezvényét szerveztük 1997-ben, valamint  2012-ben az Európai Unió soros elnökségének dísz- és gálafogadásait szerveztük a Néprajzi Múzeumban.
 
A világhírű Törley Pezsgőpincészettel, valamint a Kiscelli Múzeummal és az Iparművészeti Múzeummal való együttműködésünk révén komplex turisztikai programok és rendezvények szervezését bonyolítjuk. A világhírű, hazájában a legelismertebb párizsi Potel & Chabot catering vállalattal kötött együttműködési megállapodás számos további lehetőséget biztosít megrendelőink számára.
 
A catering tevékenységgel párhuzamosan a Borkatakomba Étterem üzemeltetésével cégünk a tradícionális magyaros vendéglátás képviselői közül az egyik budapesti főszereplővé vált. A budafoki pincerendszer több ágból álló egykori borpincéjében alakítottuk ki Budafok legnagyobb múlttal rendelkező éttermét, mely mai megjelenését 1994-ben kapta. 
 
A Borkatakomba Étterem több is mint étterem: egy kicsit étterem, egy kicsit színház. A kerület borászati múltjának bemutatása mellett hazánkba látogató turisták számára nyújt felejthetettlen élményt. Magyaros est keretében interaktív szórakoztatással vezetjük be vendégeinket a magyaros étel és tradíció berkeibe. Élőzenés, folklór műsorral és gasztronómiai programmokkal fűszerezett vacsorát szolgálunk fel a kiváló bor mellé. Éttermünk három különböző terme összesen 310 vendéget egyszerre tud fogadni, 6 nagyméretű hordója pedig még 30 vendég számára nyújt hangulatos vacsorahelyszínt. 

Az incentíve turisztikai piac nagyarányú átalakulásával egyidőben cégcsoportunk is új kihívások elé nézett, mely számunkra páratlan lehetőség formájában jelentkezett. Budafokon a Pezsgő és Bor városában cégünk megvásárolt egy központi fekvésű kiterjedt pinceágakból álló, izgalmas történelemmel rendelkező ingatlan együttest, melynek felújításával megnyílhatott a Záborszky Pincészet.

A Záborszky Kúria és az ott kialakított Borváros nem kevesebbre vállalkozik, minthogy a maga teljességében mutassa be a bor csodáját: együtt mindazzal a történelmi és kulturális hagyománnyal, amelytől elválaszthatatlan. A muzeális hordósoron keresztül haladva az évszázados hagyományok alapján készült különböző típusú hordók és a fafaragó művészek remekművei tárulnak elénk. A mesterségek múzeumában a borszállításhoz és a hordó készítéshez kapcsolódó egykori szakmák relikviái mesélnek az alkotás folyamatáról. A Borutcán a magyarországi borvidékek mesélnek a tájépítészetről és a borvidékekhez kötődő legendákról, a Pestiskápolnában a korabeli hitélet és Budafok sajátos építészettörténeti emlékei köszönnek vissza.

A Záborszky Kúria borral kapcsolatos rendezvények széles skáláját ajánlja az érdeklődők számára. Bor-és pezsgőkóstoló programokat, exclusive borvacsorákat, játékos csapatépítő programokat szervezünk. A Borutca, a Záborszky Pincészet központi rendezvényhelyszíne ideális incentive, üzleti, családi rendezvények és kulturális programok fogadására is. A rendezvény igényeihez igazodva akár 400 fő egyidejű elhelyezését is lehetővé teszi.

A Záborszky  Pincészet megnyitásával  a  Borskanzen első állomását adjuk át látogatóink számára.Távlati terveink között szerepel Budafok gazdag borászati és történelmi múltjának minél szélesebb körű megismertetése új turisztikai attrakciók létesítésével.

Catering szolgálatunk, a Borkatakomba Étterem magyaros vendéglátása és a Záborszky Pincészet borgasztronómiai kínálata lehetővé teszi számunkra hogy nemzetközi színvonalú rendezvényeink teljes körű szervezésével a lehető legtöbb értéket és élményt nyújtásuk vendégeink és megrendelőink számára.