Palace Catering / Szolgáltatások / Céges rendezvények

 
Az elmúlt közel 30 évben a legkülönbözőbb helyszíneken, legkülönbözőbb típusú és hangulatú rendezvényeket szerveztük. Tőlünk rendelte a Habsburg család 1993-ban tartott esküvői rendezvényét. Mi adhattuk 1997-ben az Evita film magyarországi bemutatóját követő gálafogadást az Iparművészeti Múzeumban, valamint 2012-ben az Európai Uni soros elnökségének díszfogadásait a Néprajzi Múzeumban. Tapasztalatainkra alapozva galantáljuk a rendezvények sikerességét és színvonalát.
 
Ha egyedi helyszínre, látványos dekorációra, esetleg a borgasztronómiára épülő rendezvényre vágyik, válassza a Palace Cateringet. Otthon vagyunk az üzleti és gálarendezvények területén, szervezünk gálaesteket, állófogadást, céges rendezvényeket, konferenciát és csapépítő tréningeket. Gálavacsoráink szervezését borgasztonómiai tudásunkra alapozzuk. Alkalomhoz illő programot és műsort állítunk össze a szervezéskor.
 

Gálavacsora

Rendezvénytermeinkben körasztalos ültetéssel 300 főig gálavacsorák, bálok lebonyolítására nyílik lehetőség, amelyhez személyre szabott vendéglátást biztosítunk. Egylégterű, oszlopmentes rendezvényteleneinkben különleges dekorációval várjuk a vendégeket: a székekre spandex szákruhát teszünk, virágokkal és egyéb dekorációs eszközökkel díszítünk. A vendégek fogadásához külön előteret biztosítunk, a műsorhoz, programokhoz színpadot és táncparkettet, hang és fénytechnikai eszközöket.

Állófogadás

Széles étel- és italválasztékunkkal, látványos magyaros arculatunkkal kiváló hátteret biztosítunk kapcsolatépítéshez, vagy akár információ cseréhez. A rendezvény sajátossága, hogy ételeinket díszített büféasztalokon kínáljuk, majd a kiválasztott fogásokat könyöklőasztalok mellett fogyaszthatják el vendégeink.

Csapatépítő tréning

Ha szeretné motiválni a munkatársait, akkor az egyik legjobb megoldás egy közös céges rendezvény szervezése. Ez a program szólhat a kényeztetésről, de komplex formában is megvalósítható. A csapatépítés akár kiegészíthető aktív borszászati  programmal, illetve egyéb borgasztronómiai  elemekkel.

Konferenciaszervezés

Konferencia szervezés területén teljeskörű szolgáltatást kínálunk: legyen szó hazai vagy nemzetközi résztvevőkről, az étkezéstől a megfelelő termek kiválasztásáig, a tervezéstől a végrehajtáson át, professzionális szolgáltatásokat kínálunk.