Palace Catering / Szolgáltatások / Esküvő szervezés

Egy nap, amely telis-tele van várakozással és izgalommal.
Egy nap, amelyet mindig különleges figyelem övez.
Egy nap, amelyre az idősek, a gyerekek, a barátok és az ismerősök, egyszóval mindenki, mindig emlékezni fog.

Egy pár életének talán legfontosabb állomása. Itt nincs helye idegeskedésnek, bizonytalankodásnak, kapkodásnak. Az igények és elképzelések egyeztetését követően az előkészítéstől a rendezvény lebonyolításáig átvállaljuk a jeles nap szervezési feladatait, hogy az esemény méltó, elegáns és emlékezetes legyen, hogy az ifjú pár egymásra és szeretteire fordíthassa teljes figyelmét.

Számtalan esküvő, rendezvény szervezési feladata, kivitelezése van mögöttünk. Csapatot alkotva dolgozunk, hiszen egy esküvő megszervezése komoly együttműködéssel jár. Minden esküvőbe teszünk valami fennségeset, valami különlegeset, amitől felejthetettlen élmény. Egyik legnagyobb esemény volt a Palace Catering stáb életében, amior a Habsburg család nálunk tartotta 1993. őszén esküvőjét. A legnagyobb élmény mégis az, hogy szervezőként együtt ürölhetünk a boldog emberekkel.  

Cégünk catering szolgáltatása mellett komplett esküvőszervezést is vállal. Megtisztelőnek érezzük, ha mi foghatjuk egy egységbe a neves alkalom elemeit. Tarsolyunkban van a helyszín, a dekoráció, a zenekar, Dj, fellépők, a vőféj, ceremónimester, meghívó, fotós, videós, menyasszonyi csokor, esküvői autó, pezsgő, páratlan vacsora, torta, sütemények, galambröptetés, tűzijáték, lézer show, és még sok minden más. 


Vendéglátás

.

Helyszínbiztosítás

Ha esküvőjét egy királyi hangulatú helyszínen szeretné tartani, nálunk a legjobb helyen jár. Esküvőinket múzeumokban, palotában, szabad téren, és a legelőkelőbb épületekben tartjuk. A Záborszky Pincészet és a Törley Pincészet páratlan helyszínei mellett adott a lehetőség, hogy a Festetics Palotában, a Kiscelli Múzeumban és az Iparművészeti Múzeumban rendezzük meg a nagy eseményt.

Dekoráció

Ha szeretné, hogy minden egységes legyen, és az esküvő minden vizuális eleme összhangba legyen egymással, bízza szakemberrekre a szervezést. Az esküvő közeledtével érezni fogja, hogy mekkora segítség, ha a virágoktól a vőlegény ruhájáig minden a helyén van, és harmónizál egymással.

Különleges falatok

.